· 

Waarom cortenstalen buitenverlichting

 

Cortenstaal kenmerkt zich door de oranje-bruine kleur. Eerder werd dit materiaal veelal gebruikt door architecten, maar steeds vaker kom je dit tegen in tuinen, parken of bij bedrijven.

Bij dit materiaal is het zo dat producten een erg lange levensduur hebben. Daarbij is het ook corrosie werend. Door het weer (regen, zon, wind) is het zo dat er een roestkleurige laag ontstaat. Deze kleur is erg opvallend, daardoor is dit een mooie toevoeging aan iedere tuin. De kleur is origineel, valt op en is een mooie combinatie met groene planten. Cortenstaal past ook in een moderne omgeving, gecombineerd met hout, steen en beton.

Een product van cortenstaal (zoals een cortenstaal buitenlamp, vuurschaal of bloembak) vraagt eigenlijk totaal geen onderhoud. Verschillende weersomstandigheden maken het product juist mooier, dit zal zorgen voor het roest proces. Wanneer je het roestproces wil versnellen, kun je hier wel een roestversneller voor gebruiken.

Cortenstalen buitenverlichting zorgen naast bovenstaande voordelen ook voor een prachtige sfeer. De natuurlijke uitstraling van de cortenstaal lamp zorgt voor een warme sfeer in de tuin. Je kan dit combineren met artikelen van ander soort materiaal, maar het is ook mooi om de sfeer van cortenstaal door te trekken naar andere producten die zich in jouw tuin bevinden.

Led lampen voor tuinverlichting

Ook LED tuinverlichting is steeds populairder. Dit is niet voor niets, deze verbruiken namelijk 80- tot 90% minder energie dan ouderwetse gloeilampen. Hierdoor bespaar je dus zeker op je energiekosten.

Daarbij is het zo dat LED tuinverlichting een lange levensduur heeft. Wanneer je een LED lamp gebruikt bij de staande tuinlampen dan is het zo dat je hier tussen de 15.000 en 50.000 branduren van hebt, bij een gloeilamp is dit 1.000 uren.

Wanneer je een LED lamp gebruikt bij jouw tuinlamp dan merk je dat deze niet warm worden. Een LED lamp kun ja aanraken wanneer deze al enige tijd brandt. Tegenwoordig is het ook mogelijk om LED lampen te krijgen in verschillende kleurtinten. Je kan hiermee zelf de kleur kopen die jij graag wil, juist warm of wit licht.

Daarbij is de LED lamp ook beter voor het milieu. LED tuinverlichting bevat minder schadelijke materialen, zoals lood. Wanneer jij dus bewust met het milieu om gaat, kun je kiezen voor een LED lamp.

 

Cortenstaal buitenlampen met een LED lamp

Als jij graag een fijne sfeer wil creëren met tuinverlichting, dan kun je kiezen voor een cortenstaal lamp. Deze buitenlampen zijn een mooie lichtbron in jouw tuin die je op verschillende manieren kan gebruiken. Met een cortenstaal lamp kun je tuinverlichting toevoegen om bijvoorbeeld jouw terras te verfraaien. Verlichting is natuurlijk belangrijk voor de sfeer van een ruimte. Door een cortenstaal lamp onder de veranda bijvoorbeeld te plaatsen, kun je met een hanglamp een mooie sfeer creëren. Wanneer je kiest voor de goede lichtkleur en een lamp die mogelijk dimbaar is, kun je zelf de sfeer laten ontstaan dat jij wenst.

Tuinverlichting van corten staal kun je ook gebruiken om de oprit te voorzien van verlichting. Wanneer er bij een oprit tuinverlichting geplaatst wordt, maar dit het gemakkelijker om de auto juist te parkeren, de weg naar de poort of naar de garage te vinden.

Met spots of grondspots van corten staal kun je ook een mooie sfeer creëren in de tuin. Met deze tuinverlichting kun je bijvoorbeeld de border van jouw tuin lichten. Op deze manier zorgt de tuinverlichting voor het ruimtelijk gevoel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

PRODUCTLAB we create - Neerstraat 76,  6041 KD Roermond

info@productlab.nl - www.productlab.nl 

+31(0)6 1788 4662

BTW nummer NL 822573 404 B01  K.v.K.:50102672

Rekeningnummer HYVV B.V.  NL43 INGB 0008 0619 83

 

homify
flickr
sokkels en zuilen, cortenstaal, hout, staal

GALERIE -EXPOSITIE RUIMTE-ART SHOP



cortenstaal, corten, cortensteel, buitenlampen, tuinlampen, vuurschaal, fire pit, waterschaal, buitenverlichting, tuinverlichting, buitenhaard, tuinhaard, laagste prijs garantie, cortenstalen haard, tuindecoratie, cortenstalen plantenbakken, maatwerk, sokkel, sokkel voor buiten, kolom, zuil, plantbak cortenstaal, cortenstalen sokkel, vilten wandpanelen, wanddecoratie, geluidsisolerende, akoestische wandpanelen.